Om företaget

Gunnars Båtturer har bedrivit färjetrafik i Bohusläns skärgård i 40 år. Verksamheten består av chartertrafik, reguljära skärgårdsturer samt skoltrafik. Företaget har f n tre fartyg som är snabba och sjösäkra och anpassade för verksamheten. Hemmahamnen är på bilfria Dyrön, en västkustpärla mellan Tjörn och Marstrand med trehundra åretruntboende.

För att kunna erbjuda helhetslösningar för olika typer av arrangemang har vi ett gott samarbete med restauranger och konferensanläggningar utefter hela kuststräckan. Har du egna önskemål lyssnar vi gärna på dem. Vårt mål är att göra din resa både trygg och minnesvärd. Vår sjövana och det personliga mötet är en självklarhet för oss. Och glöm inte att det förstås inte bara är ett sommarnöje det handlar om. Som du vet är ju skärgården minst lika vacker under vår, höst och vinter.

Vi kan också erbjuda boende för mindre grupper eller familjer. På Dyrön har vi två olika alternativ som kan hyras från ett dygn upptill veckovis. Kontakta oss för mera information.


Jan Wikström

Johnny Wikström

Annika Kristensson

Här finns vi

Här finns vi Klicka på kartan för att visa den större

Aktuellt

Välkommen till Dyrön, hela året!
Från midsommarveckan till skolstart hyr vi ut veckovis.

Övriga året kan du hyra per natt. Pris: 300 kr per bädd, 200 kr för barn upp till 12 år. Ta med familjen eller vännerna ut på en minisemster, långt bort men ändå så nära. Bastun på Dyrön finns tillgänglig hela året.

Välkomna att boka på tel 0768 - 78 98 53! Hälsar Annika

Tack alla ni som bott hos oss i sommar. Varmt välkomna åter!

Uppdaterad 20161212 kl 14.00